Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bilgicep/public_html/wp-content/themes/default-mag/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Zoom’un Değeri %250 Artarak Teknoloji Devi AMD’yi Geride Bıraktı

Zoom video konferans uygulaması geride bıraktığımız pazartesi günü %9’luk bir değerleme yaşayarak yeni bir rekora imza attı. Video konferans uygulaması 67,43 milyar dolarlık değerlemeyle AMD ve Uber’in önüne geçti.

NASDAQ hisse senetleri verilerine göre firmanın değeri yıl başından bu yana %250 oranında artarken, Zoom’la birlikte yükselişte olan ve kısa süre önce insanlı roket fırlatmada önemli bir başarı elde eden Tesla’nın değeri dahi kıyaslandığında Zoom’a yetişemiyor.

NASDAQ marketine göre Tesla ve Zoom’un değerlenme süreci.

Zoom’un Çin hükümetiyle olan tartışmalı diyaloğuna rağmen geniş ölçüde erişilebilir ve ücretsiz bir ürün sunan şirket, eksiklerine rağmen koronavirüs pandemisi sırasında dünyanın uzaktan çalışma ve eğitime geçişinde pek çok platform için teknolojik omurga görevini başarıyla üstlendi.

Video konferans platformunun gelirleri de giderek artıyor. Geçen yıl aynı çeyreğe oranla %169’luk artış gören Zoom’un kasasına 328,2 milyon dolar girmiş durumda.

Zoom son değerlemesiyle ulaştığı 67,43 milyar dolarlık rakamla dünyanın sayılı yonga seti üreticilerinden AMD, General Elektric, Colgate-Palmolive ve Unilever gibi güçlü markaları geride bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Boston Dynamics’in Robotu Spot Satışa Çıkıyor!

Pts Ağu 10 , 2020
Robot teknolojileri alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Boston Dynamics Spot isimli 4 bacaklı robotunu son kullanıcıyla buluşturmak üzere. İş yerleri, Boston Dynamics’in robotunu resmi web sitesi üzeriden 74.500 dolara satın alabilecekler. Spot Explorer isimli paket iki batarya, bir batarya şarj edici, tablet kontrolcüler, robot kılıfı, batarya kılıfı ve kullanıcıların […]