WhatsApp Ödeme Sistemi Brezilya’da Kullanıma Sunuldu

WhatsApp ödeme sistemi, Brezilyalı finansal teknoloji firması Cielo ortaklığındayerel pek çok alışveriş platformu ile anlaşmalı olarak Brezilya’da kullanıma sunuldu. Brezilya,Hindistan’dan sonra bu ödeme sistemini kullanan ikinci ülke.

WhatsApp ödeme sistemini kullanmak isteyen müşterilerin banka kartı bilgilerini uygulamaya girmesi gerekiyor. Şu an için ülkede faaliyet gösteren bankalar arasında Visa ve Mastercard ağı bulunan markaların banka kartları sisteme kabul ediliyor.

Yapılan açıklamaya göre WhatsApp ödeme sistemiyle yapılacak para gönderilmleri ve satın almalarda kişilerden herhangi bir ek ücret alınmazken, işletmeler herhangi bir kredi kartı işlemi sırasında olduğu gibi bir işlem ücreti tabi tutulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Zoom’un Değeri %250 Artarak Teknoloji Devi AMD’yi Geride Bıraktı

Pts Ağu 10 , 2020
Zoom video konferans uygulaması geride bıraktığımız pazartesi günü %9’luk bir değerleme yaşayarak yeni bir rekora imza attı. Video konferans uygulaması 67,43 milyar dolarlık değerlemeyle AMD ve Uber’in önüne geçti. NASDAQ hisse senetleri verilerine göre firmanın değeri yıl başından bu yana %250 oranında artarken, Zoom’la birlikte yükselişte olan ve kısa süre […]