OPPO Reno3 A Tüm Özellikleri ile Duyuruldu!



Reno3 serisine geri dönmeye karar veren OPPO’nun yeni telefonu OPPO Reno3 A tüm teknik özellikleri ve ideal fiyatı ile tanıtıldı. OPPO’nun ilk defa Japonya’da duyurduğu ve satışlarına orada başlayacağı orta segmentli telefon, en az serinin diğer telefonları kadar heyecan yarattı. Hadi şu telefonu daha yakından inceleyelim…

Birbirinden işlevsel ve yetenekli telefon modelleri ile teknoloji pazarına renk katan OPPO şirketi, geçtiğimiz aylarda Oppo Reno4 serisine geçmiş olmasına rağmen; bir önceki Reno serisi olarak bilinen OPPO Reno3’e halen katkıda bulunmaya devam ediyor. OPPO’nun Reno3 A telefonu ilk defa Japonya’da ortaya çıkarak ilerleyen zamanlarda diğer bölgelere de ulaşmayı amaçlıyor.

Orta Seviyeli Özellikleriyle Karşınızda OPPO Reno3 A

OPPO Reno3 A Özellikleri

OPPO Reno3 A tasarım konusunda neredeyse OPPO Reno3 5G modelinin tıpatıp aynısı şeklinde geliştirildi. Oldukça yalın, görkemli ve modern bir estetik anlayış ile tasarlanan OPPO telefonu, 6,44 inç AMOLED ekran yapısına sahip. Bunun yanında ekranı herhangi bir düşme ya da çarpmaya karşın korumak üzere Gorilla Glass 5 kullanılmakta.

Arkada bulunan dörtlü kamerası 48MP ana kameradan oluşan ve buna eşlik eden 8MP + 2MP + 2MP’lık bir set ile modülü tamamlayan Reno3 A kamera özellikleriyle bir telefondan beklenen ne varsa yerine getiriyor. Kamera sisteminin altına gömülü parmak izi okuma tarayıcısı ile de pratik bir kullanım yaratan OPPO, önde yer alan su damlası çentik görünümünün içine 16MP’lık bir kamera lensi dahil ediyor.

Teknik Özellikleri


Performansını arttırmak amacıyla Snapdragon 665 yonga setini kullanan OPPO Reno3 A donanımını 6GB RAM kapasitesi ile genişletiyor. Bu sayede kolay kolay takılma ve donma gibi problemler ile karşılaşmadan kesintisiz ve etkin bir telefon kullanma tecrübesi elinizin altında oluyor. 128GB bellek kapasitesi ile de telefona sorunsuzca uygulama ve veri depolama şansınız bulunuyor. Ayriyeten OPPO, microSD kart girişi sayesinde 128GB’lık alanı genişletebilmemiz için bizlere ek kapasite sunuyor.

Fiyatı

Android 10 işletim sistemiyle geliştirilen son model OPPO telefonu, ColorOS 7.1 arayüzü ile gayet konforlu bir kullanıma önayak oluyor. 4025mAh batarya kapasitesi sayesinde uzun pil ömrü sağlayan OPPO Reno3 A, özelliklerinin hakkını veren fiyatı ile yaklaşık 370 dolar karşılığında listeleniyor. Şu bağlantıya tıklayarak OPPO’nun resmi Japonya sayfasını ziyaret ederek telefonu resmi elden paylaşılan bilgiler dahilinde inceleyebilirsiniz!



Kaynak: AsTekno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

6000mAh Batarya Kapasiteli Tecno Spark Power 2 Tanıtıldı!

Çar Tem 22 , 2020
Türkiye’de de hizmet vermeye başlayan Tecno şirketinin yeni akıllı telefonu Tecno Spark Power 2, bugün resmen duyuruldu. Çok uzun saatler boyunca size eşlik edecek ileri düzey batarya kapasitesi ile geliştirilen yeni Tecno telefonu, ekonomik fiyatı ile de aşırı takdir gördü. Hadi detaylı görelim… Daha çok yakın bir zaman önce Tecno […]