Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye Fiyatı Resmen Açıklandı!



Xiaomi’nin son amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi POCO F2 Pro, bugün düzenlenen resmi Türkiye tanıtım lansmanı ile ülkemiz için duyuruldu. Bir miktar yüksek bir satış fiyatına sahip olan Xiaomi’nin yeni telefonu, ülkemizde daha şimdiden büyük ilgi gördü. Hadi daha detaylı inceleyelim…

Xiaomi’nin bu yılın Mart ayında duyurduğu ve resmen belli bölgeler dahilinde satışa çıkardığı Xiaomi POCO F2 Pro telefonu, şirketin tahmin ettiği satış rakamlarının da üzerine çıkarak yeni amiral gemisi telefonu olarak muhteşem bir seçenek haline geldi. Teknoloji kullanıcıları tarafından çok büyük ilgi gören yeni POCO telefonu, nihayet Türkiye resmi tanıtım lansmanı etkinliğini yaparak ülkemiz için de satışa duyuruldu.

Pop-up Kameralı POCO F2 Pro Nihayet Türkiye’ye Geldi!

Son dönem telefonları arasında görsel estetiği ile büyük bir fark yaratan Xiaomi POCO F2 Pro telefonu, tasarımı itibariyle bambaşka bir görünüm ortaya koyuyor. Telefonun fotoğraflarına göz attığınızda, ilk dikkatinizi çeken detay muhtemelen ön ekranında herhangi bir ön kamera çentiği bulunmaması olacaktır. Evet, yanlış görmediniz! Çünkü Xiaomi, yeni cihazında pop-up kamera sistemi kullanarak 20MP’lık lensini açılır – kapanır fonksiyon ile kullanıcılarına sunuyor. Dolayısıyla ekranda kalabalık yaratan hiçbir fazlalık gözünüze batmıyor!

Snapdragon 865 yonga seti sayesinde performans kalitesini en üst noktalara çıkaran POCO F2 Pro donanımı konusunda da hemen her konuda beklentileri karşılamakta gayet ısrarcı. 64MP ana kamera ile geliştirilen telefon, 4700mAh sağlıklı pil ömrü ile 30 watt hızlı şarj desteği sağlıyor. Böylelikle hem telefonunuz erkenden kapanmıyor, hem de telefonunuzdan maksimum verim elde ediyorsunuz.

Xiaomi POCO F2 Pro Fiyatı

POCO F2 Pro’nun Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?


Android 10 tabanlı MIUI 11 işletim sistemi arayüzü ile karşımıza çıkan F2 Pro, dörtlü kamera kurulumu ve yüksek çözünürlüğü gibi şahane ayrıntıları ile biraz yüksek bir fiyat etiketi ile raflara geliyor. Ancak tüm bu özelliklere baktığımızda telefonun yüksek fiyatını da görmezden gelmek mümkün.

Mavi, beyaz, mor ve gri olarak dört renk opsiyonu halinde Türkiye satışlarına başlayacak olan Xiaomi POCO F2 Pro satış fiyatı itibariyle iki şekilde sınıflandırılıyor. Bunlardan ilki olan 6GB RAM kapasitesi ve 128GB dahili depolama alanı seçeneği, 6.999 TL olarak listelenecek. İkinci seçenek olan 8GB + 256GB ise 7.999 TL karşılığında satılmaya hazırlanıyor.



Kaynak: AsTekno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

64MP Kamera Lensine Sahip Realme X3 Tanıtıldı!

Çar Tem 22 , 2020
Geçtiğimiz ay SuperZoom X3’ü tanıtan Realme’nin yeni akıllı telefonu Realme X3 merak edilen bütün ayrıntılarıyla karşımıza geldi. Özellikleri ve görünümü ile SuperZoom’a çok benzeyen X3, Snapdragon 885+ yonga seti ve 64MP ana kamerası ile dikkat çekti. Bundan tam bir ay önce, yani 26 Mayıs 2020 tarihinde ilk defa SuperZoom X3 […]