6000mAh Batarya Kapasiteli Tecno Spark Power 2 Tanıtıldı!



Türkiye’de de hizmet vermeye başlayan Tecno şirketinin yeni akıllı telefonu Tecno Spark Power 2, bugün resmen duyuruldu. Çok uzun saatler boyunca size eşlik edecek ileri düzey batarya kapasitesi ile geliştirilen yeni Tecno telefonu, ekonomik fiyatı ile de aşırı takdir gördü. Hadi detaylı görelim…

Daha çok yakın bir zaman önce Tecno Spark 5 telefonu ile karşımıza çıkan ve teknoloji kullanıcılarına benzersiz bir fiyat – performans telefonu sunan Tecno şirketi; bu defa yepyeni bir akıllı telefon modeli ile yine uygun fiyatlı ve cazip özelliklere sahip cihaz ortaya çıkardı. Tecno Spark Power 2 telefonu ile görenleri kendine hayran bırakan Tecno’nun yeni telefonu; 1000 TL’den düşük fiyatlandırması ve orta seviyeli muhteşem özellikleri ile herkesi kendine çekti.

İnanılmaz Kamera Detayları ile Tecno Spark Power 2

7 inç ekran boyutuna sahip olan Tecno Spark Power 2 tasarımı konusunda yine kendine has stilinden ödün vermeden 1640×720 piksel ekran çözünürlüğünü kullanıcılar ile buluşturuyor. Telefonun orta üst kısmında yer alan çentikli selfie kamerası 16MP lensler ile geliştirilirken; telefonun arka kasasında sol köşeye dikey bir hizayla yerleştirilmiş dörtlü kamera sistemi yine harikalar yaratıyor.

Çok verimli kamera algoritmalarına sahip olan Tecno’nun yeni cihazında mobil fotoğrafçılık deneyimi en üst seviyeye çıkarılıyor. Bunun için şirket 16MP ana kamera lensi tercih ederken; buna eşlik eden 115 derecelik 5MP süper geniş açılı lens, 2MP makro lens ve QVGA derinlik sensörü ile modülü tamamlıyor. Ayrıca dört kamera için de Tecno ayrı ayrı LED flaşlar geliştiriyor. Birbirinden nefis arttırılmış gerçeklik lensleri ve kamera filtreleri ile kendi özgün fotoğraflarınızı çekmek artık daha kolay bir hale geliyor.


Helio P22 yonga seti ile güçlendirilen Tecno Spark Power 2 donanım özellikleri bakımından harikulade bir performans deneyimi elde etmenize yardımcı oluyor. 4GB RAM kapasitesi ile hızını arttıran Tecno; 64GB dahili depolama alanı ve buna ek olarak microSD kart yuvaları sayesinde 256GB belleğe kadar genişleyebilen bir kapasite çıkarıyor. Ayrıca telefonda geçirdiğiniz vakti kusursuz kılabilmek adına 6000mAh’lık batarya ömrü ve 18W hızlı şarj desteği de yine sizlerin oluyor. Bu sayede çok ama çok uzun saatler telefonunuzu şarja takma ihtiyacı hissetmeden eğlenceye devam edebiliyorsunuz!

Tecno’nun Yeni Telefonu Spark Power 2, 1000 TL’den Daha Ucuza Geliyor!

Tecno Spark Power 2 satış fiyatı itibariyle yalnızca 130 dolardan satılmaya hazırlanıyor. Yeşil ve gri renk seçenekleri ile 23 Haziran’dan itibaren ilk olarak Hindistan’da satılmaya başlanacak telefonun ilerleyen dönemlerde Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor. Ayrıca Spark Power 2’nin ülkemizdeki kur hesabına göre fiyatı yaklaşık olarak 900 TL gibi bir rakama tekabül ediyor. Elbette ki bu rakamların vergiler eklenmeden hesaplandığını eklemekte yarar var. Ancak her halükarda uygun fiyatlı bir telefon ile karşılaşacağımız kesin gözüküyor.



Kaynak: AsTekno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Başlangıç Seviyesi Telefonu BLU G90 Tanıtıldı!

Çar Tem 22 , 2020
ABD menşeili teknoloji firması BLU, giriş seviyesi yeni akıllı telefonu BLU G90 telefonunu tüm teknik özellikleri ile resmen duyurdu. Android 10 işletim sistemi arayüzü ile hoş bir görünüm elde eden cihaz, üçlü kamera teknolojisi ile ideal bir başlangıç segmentli telefon alternatifi vadetti. İşte detaylar… Şimdiye kadar ismine pek de aşina […]