Dörtlü Kamera ve Helio G80 ile Karşınızda Xiaomi Redmi 9!



Xiaomi’nin hem fiyat hem de muhteşem özellikleri ile teknoloji tüketicilerinin aklını başından alacak Xiaomi Redmi 9 telefonu tanıtıldı! Zaten bir süredir piyasada olan Redmi Note 9 serisinin standart modeli nihayet yayınlandı. İşte yeni Xiaomi telefonu hakkında tüm detaylar…

Akıllı telefon piyasasında son yılların en umut verici firmalarından biri olan Xiaomi, üretmiş olduğu benzersiz telefonları ile kullanıcılarına hem uygun fiyatlı hem de nitelikli ürünler kullanma deneyimi ortaya koyuyor. Daha önce bizlere Redmi Note 9 serisi telefonlarını duyuran ve satışa çıkaran şirket, bu defa serinin ilk üyesini, yani klasik sürümünü tanıttı.

Xiaomi Redmi 9 Tasarımı ve Kamera Özellikleri

Çok konuşulacak Xiaomi Redmi 9 görünümü itibariyle Full HD + çözünürlüklü 6,53 inç LCD ekran yaratıyor. Siyah, yeşil ve mor olarak tasarlanan ve oldukça eşsiz bir dokuya sahip olan telefon, orta üst kısımda yer alan su damlası çentiğinin içinde 8MP’lık bir lense sahip selfie kamerası bulunduruyor. 13MP ana kameraya sahip olan cihazın dörtlü kamera kurulumu ise 8MP ultra geniş açılı lens, 5MP makro lens ve 2MP derinlik sensörü ile tamamlanıyor.

Xiaomi Redmi 9 Özellikleri ve Fiyatı

Redmi 8’e göre %309 oranla daha hızlı olduğu iddia edilen Xiaomi Redmi 9 cihazı avuç içi deklanşörü ile müthiş bir arttırılmış gerçeklik yazılımı sunuyor. Kamerayı zamanlama ayarına sokmadan avuç içinizi ekrana göstererek fotoğraf çekebiliyorsunuz. Ayriyeten Kaleidoscope yazılımı sayesinde fotoğraflarınızı istediğiniz gibi eğip bükerek telefondan kreatif tasarımlar yapmanız da gayet basit.

Xiaomi Redmi 9 Teknik Özellikleri


Helio G80 yonga seti ile müthiş bir performans ve hız kazanan Xiaomi Redmi 9 donanım özellikleri konusunda beklediğiniz hemen her şeyi fazlasıyla size veriyor. Cihazda 3GB ve 4GB RAM kapasitesi seçeneği bulunurken 32GB ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Aynı zamanda microSD kart yuvası sayesinde telefonun belleğini 512GB’a kadar yükseltmek de oldukça kolay. Bunun dışında cihaz çift SIM kart desteği ile yine çok beğeniliyor.

5020mAh batarya kapasitesi ile uzun ve sağlıklı bir pil ömrü hazırlayan Redmi 9, 18W hızlı şarj desteği sayesinde epey hızlı bir süre içerisinde şarjınızı doldurma işlevi görüyor. 185 saat boyunca müzik dinleme konusunda iddiaları bulunan telefon; 31 saat boyunca telefonda konuşma ve 19 saat boyunca video izleme desteği sağlıyor. NFC desteği bulunan Android 10 işletim sistemli telefon, MIUI 12 arayüzü ile basit ve şık bir arayüz hazırlıyor.

Redmi 9 Satış Fiyatı Ne Kadar?

Xiaomi Redmi 9 fiyatı itibariyle 3GB + 32GB seçeneği ile 149 Euro ile kapılarını açıyor. Başlangıç fiyatı olarak epeyce ucuz diye nitelendirebileceğimiz Xiaomi telefonu şu anda Xiaomi’nin İspanya bayilerinde resmen satılıyor. Xiaomi Redmi 9’un Türkiye satışlarının ise ilerleyen zamanlarda duyurulacağı tahmin edilmekte.



Kaynak: AsTekno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Süper Uygun Fiyatı ile ZTE Blade A3 Prime Satışa Çıktı!

Cum Tem 24 , 2020
ZTE şirketi başlangıç seviyesi özellikleri ile ZTE Blade A3 Prime telefonunu 99 dolar gibi müthiş bir fiyat karşılığında satışa çıkardı. Amacınız ekonomik bir akıllı telefon satın almak ise ZTE’nin yeni telefonuna göz gezdirmeden ayrılmayın! İşte detaylar… İdeal özelliklere sahip ve genellikle bütçe dostu telefonlar piyasaya süren, her cebe uygun telefonları […]