2019’un En Çok Tercih Edilen 4 Giyilebilir Teknoloji Cihazı

2019 yılı giyilebilir ürünler için bambaşka bir yıl oldu diyebiliriz çünkü dünya genelinde geçen yılın satış hacmine göre yaklaşık olarak %26 kadar artış gösterdi. Fitbit, Apple, Garmin ve Samsung gibi dev şirketlerin pek çok giyilebilir ürünü mevcut. Bu cihazlardan en iyilerini sizler için listeledik.

  • 1. Fitbit Versa 2

2018’in en büyük sürprizlerinden biri Fitbit Versa’ydı. Çarpıcı görünümleri, bir ton egzersiz modu ve mükemmel pil ömrü ile yılın en iyi akıllı saatlerinden biri olarak gösterildi. Bu yıl, Fitbit, Fitbit Versa 2 adında geri döndü. Birçok yenilik getirdi. Bu yeniliklerden en önemlisi, en fazla kayda değer olan Alexa desteği, geliştirilmiş uyku ölçümleri ve bir şekilde şimdi altı güne varan pil ömrü. Diğer çarpıcı özellikleri arasında süper net 1,6 inç AMOLED dokunmatik ekran ve piyasadaki en iyi fitness izleme özellikleri yer alıyor.

  • 2. Garmin Forerunner 945

Navigasyon ve fitness devi, yıllarca giyilebilir teknolojide çok uzun süreli bir lider oldu, sofistike oldukları kadar şık olan spor saatleri ve spor izleyicilerini piyasaya sürdü. 2019 yılında bu eğilimin, bir başka üstün cihaz olan Forerunner 945’in piyasaya sürülmesiyle devam ettiğini gördük. En son Forerunner evrenindeki cihaz, en kapsamlı spor izleme özelliklerini sunuyor. Yükseklik verileri, sokak bilgileri ve İÇN’leri içeren yerleşik renk topo haritaları da dahil olmak üzere Garmin’den bekleyeceğiniz tüm GPS özelliklerini sunar. Forerunner 945 aynı zamanda dahili müzik çalmayı da destekler; bu, telefonunuzu evde bırakabileceğiniz anlamına gelir.

  • 3. Apple Watch Series 5

Apple’ın her şeyi yapan aygıtının en son modeli, tamamen yeni bir OLED dokunmatik ekrana sahip. Önceki nesillerin aynı güçlü batarya performansını almaya devam ediyor. Devralınan özelliklerine ek olarak, Series 5, Haritalar uygulamasını kullanırken hangi yöne baktığınızı size söyleyebilecek çok kullanışlı bir yerleşik pusula da dahil olmak üzere genel performansı artırmak için çok sayıda yeni sensöre sahiptir. Apple ayrıca saatin etkileyici güvenlik özelliklerini de artırdı. Özellikle, uluslararası aramalara ek olarak, hem düşüş tespiti hem de acil durum SOS özelliklerini geliştirmiş, nereye giderseniz gidin güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Kendinden öncekilerin özelliklerinin devamı olan Series 5’in dahili EKG, yerel müzik depolama, adet döngüsü izleme vb. özellikleri mevcut.

  • 4. Galaxy Watch Active 2

Üstün performans ve daha geleneksel bir tasarım isteyen
kullanıcılar için Samsung Galaxy Watch Active 2 kesinlikle en iyi seçeneklerden
biri. Active 2, Apple Watch ve Versa 2’ye benzer fitness özellikleri sunar, ancak
daha zarif bir görünümü vardır. Zindelik hedeflerinize göre, Active 2 günlük
aktivite takibi, gerçek zamanlı koçluk sağlar ve Zırh ve Strava da dahil olmak
üzere spor topluluğunun en büyük isimlerinden bazılarının üçüncü taraf
uygulamalarını destekler.

Kaynak: AsTekno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

iPhone 5S ve 6’ya iOS 12.4.4 Güncellemesi Geldi!

Sal Tem 28 , 2020
Dev teknoloji şirketi Apple, iPhone 5S, iPhone 6 ve diğer bazı cihazlarına iOS 12.4.4 güncellemesi getirdi. Eylül ayında, teknoloji devi Apple, iOS 13’ün piyasaya sürülmesi ile beraber bir ton yeni özellik ve sistem çapında Karanlık Mod’u getirmişti. Ancak ne yazık ki iOS 13 güncellemesi, tüm iOS kullanıcıları için o kadar […]