Mss32.dll Bulunamadı Hata Mesajı Nasıl Düzeltilir?

GTA Vice City, Call of Duty gibi oyunlar oynarken sık sık Mss32.dll hata mesajı ile karşılaşıyorsanız bunu birkaç dakika içerisinde çözmeniz mümkün. Mss32 hatası çözümü ile ilgili aşağıdaki adımları takip ederek bu işlemi hızlıca düzeltebilirsiniz.

Çoğunlukla bilgisayar oyunlarında karşımıza çıkan Mss32 DLL hatası, birtakım ses ve video oynatıcı programları için de zorunlu olabiliyor. Mss32 hatası Microsoft Windows işletim sistemi türleri olan Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP ve Windows 2000 modellerinde karşılaşılan bir uyarı kodudur. Bu sorunu düzeltmek için yapmanız gereken tek şey, eksik olan Mss32 dosyasını indirmek olacaktır. Eğer Mss32.dll’i nasıl indireceğinizi bilmiyorsanız sizlere yardımcı olacağız.

Mss32.dll hata kodu Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızda çalışmıyorsa farklı farklı bazı uyarı mesajları ile karşılaşabilirsiniz. Sorunu çözmeden önce aşağıdaki uyarı mesajları ile sizin karşılaştığınız hata mesajını karşılaştırın. Eğer yaşadığınız problemin aynısı aşağıda yer alıyorsa, çözüm için doğru adrestesiniz demektir. İşte Windows’ta karşılaşmanız muhtemel olan belli başlı bazı Mss32 DLL hataları:

  • Mss32.dll bulunamadı
  • Mss32.dll dosyası eksik.
  • Program, mss32.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlatılamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.
  • Uygulama başlatılamıyor. Gerekli bir bileşen eksik. Lütfen uygulamayı tekrar yükleyin.

Mss32.dll Hatası Nasıl Çözülür?

Açamadığınız programı en verimli şekilde kullanmaya devam etmek için Mss32.dll’i düzgün çalışan bir DLL indirme sitesi üzerinden indirip kaldığınız yerden keyfinize bakabilirsiniz. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları sırası ile takip ederek uygulamanız gerekiyor:

  • 1. Mss32.dll dosyası indirmek için bir DLL indirme sitesine girin. Örneğin şu bağlantıya tıklayarak da dosyaya ulaşmanız mümkün.
  • 2. İndirdiğiniz dosyayı kopyalayıp ya da sürükleyip bilgisayarınızın C: / Windows / System32 adresine bırakın.
  • 3. Bilgisayar ekranını sol alt köşesindeki Arama butonuna tıklayıp Çalıştır yazın ve ilk ekrana gelen uygulamayı açın.
  • 4. Önünüze açılan pencereye Regsvr32 “C:WindowsSystem32mss32.dll yazın ve işlemi onaylayın.
  • 5. Bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın.

Artık bu sayede bir daha mss32.dll hataları ile karşılaşmayacak ve hiçbir şekilde oyun oynama deneyiminiz sekteye uğratmadan devam edecektir. Hepinize iyi eğlenceler dileriz! 🙂

Kaynak: AsTekno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

En Çok Kullanılan Yazılım Dilleri

Cum Tem 31 , 2020
En Çok Kullanılan Yazılım Dilleri sizler için derledik. Günümüzdeki hem web hem de uygulamalar yazılım dilleriyle oluşturulmaktadır. Dünyada teknoloji her geçen gün ilerliyor ve hergün kendini güncelliyor.Yazılımcılar teknoloji dünyasını yakından takip edip istenilen problemlere çözüm odaklı çalışıyorlar. Problemleri çözmek için de herkes kendi kulvarına göre yazılım dilleri kullanmaktadır. Sizler için […]