Kombi Elektrik Gelmiyor Arızası ve Çözümü

Her geçen gün gelişen teknoloji dünyasında kombiler, hayatın vazgeçilemez teknolojilerinden birisi haline geldi. Özellikle de ısınma ihtiyaçlarını hem minimal maliyetlere düşürdüğü hem de son derece pratik ve konforlu standartlarda çözüm sağladığı için günümüzde her evde tercih edilen teknolojik cihazlar konumunda bulunuyor. İleri nesil teknolojileri ile uzun yıllar sorun yaşanmadan kullanılabilen kombiler, bağlı bulunduğu elektrik veya su devrelerindeki problemler, çevresel faktörler ya da kullanım hataları gibi pek çok neden dolayısı ile zaman içerisinde arızalanabiliyor. Kombinin bu tip bir arıza yaşaması ile ilgili olarak mutlaka en kısa zaman dilimi içerisinde uzman teknisyen desteğinden yararlanmak üzere Sultanbeyli Baymak Kombi Servisi merkezine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir. Uzman teknisyenler tarafından kombi elektrik gelmiyor arızası için gerekli olan müdahaleleri yerinde gerçekleştirmektedir.

Kombiler, elektrik alarak, bağlı bulunduğu su ve doğalgaz altyapısından aldığı unsurları, sıcak su haline getirerek, yaşam alanlarında hem ısınma hem de sıcak su ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu tip bir çalışma prensibine sahip olan kombinin elektrik gelmemesi problemi için ilk olarak bağlı olduğu elektrik şebekesinde ve bağlantı noktasında 220 Volt elektrik akımı olup, olmadığının kontrol edilmesi gerekmektedir. Eğer bu noktada bir problem söz konusu değil ise bir kombide bu tip bir arızanın meydana gelmesi tamamı ile kart problemlerinden kaynaklıdır. Mekanik sistem ve yapısının üzerinde tüm fonksiyonlarını sağlayan ve düzenleyen en önemli parça kombi kartıdır. Eğer kombi elektrik gelmiyor arızası şikayeti söz konusu ise Acıbadem Baymak Kombi Servisi uzmanlarınca bu parçada kontrol yapılır.

Kombideki kart yerinden uygun ekipmanlar ile hızlıca sökülerek, ön bir kontrolden sonra merkeze getirilir. Ataşehir Ariston Kombi Servisi merkezinde bilgisayarlı ortamda kombinin kartındaki hangi parçada problem olduğu test edilir. Arızalı olan mekanik ya da yazılımsal sorun gerekli olan onarım müdahaleleri ile tamir edilir. Böylelikle kombinin ekonomik şekilde çözümü sağlanır. Ancak kart tamir müdahalelerinde istenen kalitede sonuç alınamayacak ya da herhangi bir çözüm oluşturmayacak ise uzman personeller tarafından kombinin kartının değişimi tüketiciye tavsiye edilir. Ondan alınacak onay doğrultusunda 1 yıllık garantili olacak şekilde kombinin kartının değişimi gerçekleştirerek, uzun vadede son derece ekonomik şekilde kombi elektrik gelmiyor arızası çözümü sağlanabilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

İpek Ilıcak Kayaalp: “Rönesans’ın uluslararası ödüllere layık görülmesi bizi daha da motive ediyor”

Paz Kas 21 , 2021
Rönesans Holding, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, sosyal sorumluluk projeleri ‘Duygu Paylaşım Evi’ ile ‘Gümüş Stevie’, üniversite öğrencilerine yönelik ‘Sürdürülebilir Geleceği Tasarla’ ile de ‘Bronz Stevie’ ödülüne layık görüldü. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, “Bu iki değerli ödülün depremzede çocuklarımızın ve üniversiteli gençlerimizin hayatına dokunan, […]